Contact
Word een van onze eerste 10 Launching Customers en ontvang 50% korting op de abonnementsprijzen
Contact

Comforest Plus

Klaar voor de toekomst

Ondernemen met oog voor de medewerker én de planeet. Met Comforest Plus beschikt u over een energieneutraal of zelfs energiepositief pand zonder in te leveren op het geluk van de gebruikers van het pand. Optimaal comfort tegen minimaal energieverbruik, mét de plus van energiepositief.

Het Comforest Plus plan omvat alle meet- en analysemogelijkheden van Comforest Light, alle slimme schakelingen van Comforest Value, én een heuse upgrade van uw bedrijfspand.

Comforest Plus is altijd een maatwerkoplossing. Voor het ene pand levert een grondwarmtepomp een hoog rendement op, voor het andere pand is een lucht-naar-lucht warmtepomp efficiënter. Ook zonnepanelen en een verbeterde isolatie dragen bij aan een zo groen mogelijk energielabel voor uw vastgoed. Zet vandaag nog deze belangrijke stap naar groen ondernemerschap.

Comforest Plus

Klaar voor de toekomst

Aardgasvrij

Energieneutraal of energiepositief

Inzetten van duurzame en hernieuwbare energie

Vanaf
100
Per ruimte, per maand. Exclusief 21% BTW

Ja, ik wil Comforest Plus

Begin vandaag met verduurzamen en neem contact op met Comforest. Onze specialisten nemen binnen 1 werkdag contact met u op om uw aanvraag door te spreken en de installatie van de apparatuur in te plannen. 
Chat met Serge op Telegram
Of
Mail naar info@comforest.eu
Comforest B.V.
Lauwers 18
9405 BL Assen
Tel: +31 (0)6 55 16 77 43
E-mail: info@comforest.eu

Volg Comforest op:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram