Contact
Word een van onze eerste 10 Launching Customers en ontvang 50% korting op de abonnementsprijzen
Contact

Comforest Light

Meten is weten

Comforest Light is het instapmodel voor elk Comforest plan. Voor er kan worden begonnen met besparen en verduurzamen wordt er eerst gemeten waar op dit moment de energie naartoe gaat. De ruimte wordt voorzien van stroommeters en temperatuursensoren en aangesloten op het Comforest dashboard. Na een periode van meten is precies duidelijk welke apparaten onnodig stroom verbruiken en op welke tijdstippen de ruimte onnodig wordt verwarmd.

De informatie ingewonnen via de Comforest Light installatie kan gebruikt worden om handmatig verwarmingsschema's in te delen en bij vertrek uit de ruimte energieverbruikende apparaten uit te schakelen. Wil je de verduurzaming van jouw business automatiseren? Kies dan voor Comforest Value.

Comforest Light

Meten is weten

Stroommeters en sensoren

Analyse en dashboarding

Precies weten waar de winst te behalen valt

Vanaf
15
Per ruimte, per maand. Exclusief 21% BTW

Ja, ik wil Comforest Light

Begin vandaag met verduurzamen en neem contact op met Comforest. Onze specialisten nemen binnen 1 werkdag contact met u op om uw aanvraag door te spreken en de installatie van de apparatuur in te plannen. 
Chat met Serge op Telegram
Of
Mail naar info@comforest.eu
Comforest B.V.
Lauwers 18
9405 BL Assen
Tel: +31 (0)6 55 16 77 43
E-mail: info@comforest.eu

Volg Comforest op:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram