Contact
Word een van onze eerste 10 Launching Customers en ontvang 50% korting op de abonnementsprijzen
Contact

Comforest Value

Aanzienlijk besparen

Zet de verzamelde data in concrete en merkbare energiebesparing met Comforest Value. Naast sensoren en meetapparatuur wordt de ruimte nu ook voorzien van slim schakelmateriaal. Laat het uitschakelen van de verwarming en de apparatuur niet over aan het toeval, maar vertrouw op de slimme techniek van Comforest.

Laat gebruikers feedback geven op de temperatuur en het systeem leert steeds beter in te spelen op uw wensen. Door eerst in te zetten daar waar de meeste winst te behalen is, is met Comforest Value al een aanzienlijke reductie van het gas- en energieverbruik te bereiken. Wilt u helemaal energieneutraal of zelfs energiepositief ondernemen? Kies dan voor Comforest Full.

Comforest Value

Aanzienlijk besparen

Slim schakelen

Alleen verbruiken wanneer het echt nodig is

Prijs afhankelijk van de gekozen opties

Vanaf
40
Per ruimte, per maand. Exclusief 21% BTW

Ja, ik wil Comforest Value

Begin vandaag met verduurzamen en neem contact op met Comforest. Onze specialisten nemen binnen 1 werkdag contact met u op om uw aanvraag door te spreken en de installatie van de apparatuur in te plannen. 
Chat met Serge op Telegram
Of
Mail naar info@comforest.eu
Comforest B.V.
Lauwers 18
9405 BL Assen
Tel: +31 (0)6 55 16 77 43
E-mail: info@comforest.eu

Volg Comforest op:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram